Νέα Κυκλοφορία: Κριτήρια Αξιολόγησης στα Αρχαία Ελληνικά – Βοήθηματα για την Γ’ Λυκείου

Η φιλόλογος Δώρα Ασημακοπούλου και οι Εκδόσεις Άλκιμο, που εξειδικεύονται στα σχολικά βοηθήματα για το Λύκειο, παρουσιάζουν μία νέα ολοκληρωμένη διδακτική πρόταση για τα Αρχαία Ελληνικά, με τον φάκελο υλικού και τη νέα ύλη.
Η σειρά αποτελείται από τρία βοηθήματα, τα οποία συνολικά καλύπτουν την ύλη που απαιτείται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Συγκεκριμένα, τα δύο πρώτα βιβλία, αφορούν στην επεξεργασία των κειμένων του σχολικού εγχειριδίου. Περιλαμβάνουν τρεις θεματικές το καθένα, που αντιστοιχούν σε έντεκα διδακτικές ενότητες.

Το τρίτο μέρος, «Κριτήρια Αξιολόγησης Αρχαίων Ελληνικών – Φάκελος Υλικού», που ολοκληρώνει τη νέα σειρά της Δώρας Ασημακοπούλου, περιέχει κριτήρια αξιολόγησης, πανομοιότυπα με τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Μέσα σε αυτό, ο μαθητής και ο καθηγητής μπορεί να βρει 28 κριτήρια αξιολόγησης για το διδαγμένο και το αδίδακτο κείμενο της Γ’ Λυκείου, 22 κριτήρια και 6 επαναληπτικά, που αντιστοιχούν στις διδακτικές ενότητες του Φακέλου Υλικού.

Βρείτε εδώ το τρίτο μέρος του νέου βοηθήματος των Εκδόσεων Άλκιμο:
https://www.bookbox.gr/item/621224-arhaia-ellinika-g-lykeioy—fakelos-ylikoy-3o-meros-kritiria-aksiologisis

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα βοηθήματα της σειράς για τα «Αρχαία Ελληνικά – Φάκελος Υλικού».