Τα καλύτερα βιβλία ψυχολογίας

Σε μια καθημερινότητα που διαρκώς μεταβάλλεται, οι ρυθμοί είναι πιο γρήγοροι από ποτέ, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται διαρκώς και συχνά το άγχος είναι παρόν στη ζωή μας, βρίσκεται η ανάγκη για προσωπική βελτίωση της ψυχολογίας μας που θα οδηγήσει στη βελτίωση όχι μόνο την ατομική αλλά και τη συλλογική.

Τα βιβλία αποτελούν πάντα τον καλύτερο σύντροφο σε οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή της ζωής μας, είναι η διέξοδος που βρίσκουμε σε κάθε αδιέξοδο που παρουσιάζεται, το στήριγμα και η βοήθειά μας.

Τα βιβλία ψυχολογίας διατηρούν επάξια την πρώτη θέση όταν κανείς σκέφτεται πώς θα διώξει τις αρνητικές σκέψεις και την πίεση από τη ζωή του.

Σας προτείνουμε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα βιβλία ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και θα βρείτε σε πακέτα προσφοράς στο Bookbox.gr .

Όρια πού τελειώνεις εσύ και αρχίζω εγώ

Ένα σύνηθες πρόβλημα των σύγχρονων σχέσεων είναι ότι συχνά τείνουν να υπερβαίνουν κάποια όρια. Το βιβλίο αυτό από τις Εκδόσεις Φυτράκη είναι ένα σημαντικό έργο που πραγματεύεται ακριβώς αυτό: τη θέσπιση ορίων μεταξύ των ανθρώπων, τον σεβασμό και την τήρησή τους. Δείχνει την ουσιαστική σημασία που έχει, όχι μόνο το να θέσουμε όρια, αλλά και το να αναγνωρίσουμε πότε αυτά ξεπερνιούνται και να έχουμε τη δύναμη να τα προστατεύσουμε, καθώς και τη σημασία του σεβασμού των ορίων που θέτουν οι άλλοι σε μας.
Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσουμε και να κατανοήσουμε τον προσωπικό μας χώρο μέσα από τη λειτουργία των διαπροσωπικών σχέσεων.

Ζήσε τη στιγμή!

Οι Εκδόσεις Διόπτρα μάς δείχνουν πώς να γίνουμε ευτυχισμένοι, κάνοντας το απλούστερο: ζώντας τη στιγμή. Απλό αλλά όχι αυτονόητο. Η ενεργειακή ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου, Gill Edwards, παρουσιάζει τη σημασία που έχει για το άτομο, να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να χαρεί τη ζωή, να «πάρει» όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές και να τις μεταμορφώσει σε στιγμές ευτυχίας.

Διαλογισμός εύκολα και αποτελεσματικά

Το συγκεκριμένο βιβλίο αυτοβελτίωσης, είναι ένα βιβλίο – οδηγός που μαθαίνει στους αναγνώστες τα μυστικά του διαλογισμού που μπορούν να τον οδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική και πνευματική κατάσταση. Η διαφορά του με άλλα βιβλία του ίδιου θέματος είναι πως δίνει βήμα βήμα τις απαντήσεις που χρειάζεται καθένας που μπαίνει σε αυτόν τον κόσμο, αλλά και συμβουλές αποτελεσματικές για να πετύχει στο νέο «ταξίδι».

Αυτή είναι η δική σου χρονιά!

Ένα ακόμη βιβλίο – οδηγός για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η πολύ επιτυχημένη συγγραφέας, Debbie Ford, δίνει όλα τα μυστικά που χρειαζόμαστε για να δούμε τη ζωή μας με άλλη ματιά. Δίνει ένα πραγματικό σχέδιο δράσης που υπόσχεται να βοηθήσει στην επίτευξη των ονείρων και των ιδανικών που κανείς θέτει στον εαυτό του. Το βιβλίο αυτό δείχνει στην πράξη όλα όσα οι άλλοι απλά υπόσχονται.

Ε3

Το διεθνές best seller της Pam Grout είναι ένα βιβλίο ορόσημο για τους αναγνώστες βιβλίων αυτού του είδους. Συγκεντρώνει εννιά πειράματα και πολλές συμβουλές, χρησιμοποιώντας τις οποίες μπορούμε όλοι να βελτιώσουμε τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Η συγγραφέας του βιβλίου αυτού, αναλύει τη σημασία των σκέψεων και της ενέργειας που καθένας εκπέμπει, ως το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της ζωής του. Το σύμπαν είναι εδώ και περιμένει να συνειδητοποιήσουμε τί ακριβώς είναι αυτό που έχουμε ανάγκη.

Γίνε γιατρός της ψυχής σου: Πρώτες Βοήθειες

Ένα βιβλίο στο οποίο θα βρούμε την ομιλία του Guy Winch στο TED Talks, σχετικά με τις συναισθηματικές πρώτες βοήθειες. Μία ομιλία που έχει προβληθεί περισσότερες από 5 εκατομμύρια φορές και που οι Εκδόσεις Διόπτρα παρουσιάζουν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό.
Ένα απο τα καλύτερα βιβλία ψυχολογίας που αναφέρεται σε ένα από τα πιο χρήσιμα θέματα: στην θεραπεία των πληγών μας. Ο ψυχολόγος Guy Winch «διδάσκει» πως τα αρνητικά συναισθήματα είναι μεν κάτι αναπόφευκτο στη ζωή μας, αλλά είναι στο χέρι μας η διαχείρισή τους και η συναισθηματική ανάρρωση. Τιπς λοιπόν για να γιατρέψουμε τις πληγές μας, συγκεντρωμένα σε ένα βιβλίο που πρέπει όλοι μας να διαβάσουμε!

Βάλτε τάξη στη σκέψη σας!

Το «Βάλτε τάξη στη σκέψη σας!» μας δείχνει με τρόπο απλό και κατανοητό, μέσα από πρακτικές ασκήσεις και συμβουλές, πώς θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από όλα όσα μας εμποδίζουν να σκεφτούμε καθαρά και να διώξουμε μακριά αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, όπως είναι κάποιες παγιωμένες κακές αντιλήψεις, φοβίες, απωθημένα, αρνητικά πρότυπα και ό,τι άλλο κρατάει τον καθένα πίσω. Η ώρα να διώξουμε οτιδήποτε αρνητικό και να γεμίσουμε το μυαλό μας θετικές και ευχάριστες σκέψεις έφτασε!

Διαχειριστείτε θετικά τις κρίσεις στη ζωή σας

Οι δυσκολίες στη ζωή πάντα υπάρχουν, είναι μέρος της ζωής, αποτελούν μια πραγματικότητα. Αυτό το βιβλίο αυτοβελτίωσης δείχνει τον τρόπο, όχι μόνο για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τις κρίσεις αυτές, αλλά να πάρουμε μαθήματα και να βγούμε καλύτεροι και δυνατότεροι. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό και το επόμενο κεφάλαιο το ζωής σου θα γραφτεί από σένα’ επέλεξε να είναι καλύτερο από όλα τα προηγούμενα!

Φοβίες και πώς να τις ξεπεράσετε

Ένα βιβλίο που έχει απάντηση σε κάθε ερώτησή μας που σχετίζεται με τις φοβίες. Ένα βιβλίο ψυχολογίας γεμάτο λύσεις για να καταπολεμήσουμε για πάντα τις φοβίες μας. Βιβλίο – οδηγός, σύμβουλος και βοήθημα για κάθε άνθρωπο που χρειάζεται να διώξει τους φόβου, να καταπολεμήσει το άγχος και να βελτιώσει τη ζωή του. Χρήσιμο για άτομα με αγχώδεις διαταραχές, εξαρτήσεις ή αυτοκαταστροφικές διαταραχές, αλλά και για άτομα που θέλουν απλά μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή τους!

Η καλύτερη ευκαιρία είναι… τώρα!

Κάθε στιγμή είναι σημαντική. Κάθε λεπτό είναι μοναδικό. Ένα βιβλίο της Ξένιας Κούρτογλου, μέσα στο οποίο αναλύονται τρόποι και παραδείγματα που μας υποδεικνύουν πόσο και πώς μπορεί να βελτιωθεί η ζωή μας, ζώντας την κάθε στιγμή και τις ευκαιρίες που αυτή προσφέρει.
Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου αναφέρεται σε μία πτυχή της ζωή μας (οικογένεια, εργασία, προσωπικές σχέσεις, χρήματα, διασκέδαση κ.α.) και μας ωθεί στο να συνειδητοποίησουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε σε κάθε τομέα, ώστε να προσπαθήσουμε και να στοχεύσουμε σ’ αυτό. Ένα βιβλίο δημιουργημένο με αγάπη για την τόνωση της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας.

Όλα τα βιβλία ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης μπορείτε να τα βρείτε σε set, επιλεγμένα σε τρία διαφορετικά πακέτα σε τιμή προσφοράς από το Bookbox.gr.

Δείτε τα εδώ: https://bit.ly/2QK5VdR